Национална среща Шипково 9

Период: 06.04.2018 - 09.04.2018

През 2018 година, първа пролет се пада в средата на работната седмица.
Това създава известно неудобство при традиционното ни пролетно излизане в Троянският Балкан.
Но тук на помощ идва православният църковен календар, който казва, че тази година Великден е на 8 април.
Държавата, в унисон с БПЦ обяви за официални празнични и неработни дни - 6, 7, 8 и 9 април 2018 г. /петък, събота, неделя и понеделник/.
Което ме мотивира да Ви предложа Великденска среща/почивка в хотел "Релакс", с.Шипково, Троянският Балкан на посочените дати.
В хотела има балнеоложка зона с минерална вода, вани с тангентор,хидро и перлен масаж, сауна, седяща вана, парна кабина. "Релакс" е разположена в центъра на Шипковски минерални бани, на самия бряг на река Ръждавец, с отделно обособен паркинг и възможност за ползване на обществен безплатен паркинг. Разполага с автономно парно, с външна ПВЦ-дограма, със собствен ел.генератор, с шест-местен асансьор и с условия за обслужване на хора с увреждания. В приземния етаж е разположен балнеоложкия център, на първия етаж е залата за хранене и бара, хотелската част е на втория, третия и четвъртия етаж. Капацитета е 100 души, като се предлагат 35 двойни стаи, 6 тройни и два апартамента/2+1/. В пет от двойните стаи има спални, в останалите двойки, както и в тройките - са единични легла. Две стаи са приспособени за хора с увреждания. Единадесет стаи са с балкон.

За повече информация и резервация посетете темата във форума: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=38021