Mitsubishi Eclipse Cross Ralliart

В интервю за Motoring японската автомобилна компания разкри плановете си да разшири обхвата на Eclipse Cross в семейство компактни SUV - включително спортен модел, който потенциално би могъл да съживи емблематичната значка на Ralliart, използвана за рали автомобили и модели за представяне.


"Това е възможно", каза програмният директор на Mitsubishi C & D, Hiroshi Yamauchi, може да представим модел на Mitsubishi Eclipse Cross Ralliart в Женева.

"Мисля, че това е една от възможностите, но първо искам да получа обратната информация от пазара и след това ще реша в коя посока трябва да бъде насочена към управлението на жизнения цикъл."

Ямаучи добави, че този процес на обратна връзка ще отнеме повече от година.

"В момента не съм сигурен коя посока е подходяща за новия Eclipse Cross ... Версията на Ralliart е една от възможностите."

Въпреки това, горивната ефективност и регулирането на емисиите е приоритет за производителите на автомобили, което може да направи извличането на повече мощности от турбо двигателите.

Не бих казал, че спортните коли вече не са актуални", каза той. "Това е нещо, което е част от нашето наследство, но трябва да разберем какво е правилното нещо да направим и как правим устойчиво бъдеще. А когато имаш устойчиво бъдеще, можеш да имаш хубавите неща. Трябва да се уверим, че имаме много силна и здрава моделна линия, която може да поддържа всички други неща, които бихме искали да направим. "

 

Галерия