Mitsubishi Motors в Женева 2019

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) представи новите си модели на 89-ия Международен автомобилен салон в Женева, който беше открит вчера (5-ти и 17-ти Март).

MITSUBISHI ENGELBERG TOURER и компактният SUV ASX направиха своя глобален дебют на шоуто, също така новият L200 е представен за първи път в Европа.

Mitsubishi Engelberg Tourer - новият концептуален модел на Mitsubishi.

Името му произлиза от известен ски курорт в Швейцария.

Автомобилът гарантира отлични възможности и сигурност, независимо от климатичните условия или пътната настилка.

Той е с подобрена електрическа система, all-wheel control технология и по-дълъг ел. пробег.

L200 еднотонен пикап (модел за европейския пазар). Под философията, разработена отвъд трудоемкостта, която е създала последователни поколения пикапи на Mitsubishi, новият L200 е разработен като концепция Ultimate Sport Utility Truck. Характеристиките включват: солиден модерен дизайн, включващ ново поколение предно оформление на MMC DYNAMIC SHIELD; система с 4WD, която осигурява подобрено изпълнение на всички терени и използването на съвременни технологии за активна безопасност. Известната издръжливост и надеждност на L200 се допълва от подобрения в комфорта.
Новият L200 използва новоразработен 2.2-литров турбодизелов двигател с 6-степенни автоматични или ръчни трансмисии, за да осигури мощно и плавно ускорение и по-тиха работа.

Двигателят използва AdBlue® 2 водна карбамидна-SCR система за отстраняване на емисиите на NOx от отработените газове и е съвместима с EURO 6d-TEMP.

В допълнение, MMC ще демонстрира нова услуга, наречена "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)", която предлага начини за намаляване на изменението на климата и поддържане на по-голямо търсене на енергия.
Тази енергийна екосистема позволява на собствениците автоматично да генерират, съхраняват и споделят енергия между автомобила и къщата. Пакетът, наречен Dendo, който се превежда като „електрически“ на японски, е система, съставена от слънчеви панели, двупосочно зарядно устройство, използващо технология Vehicle-to-Home (V2H), домашна акумулаторна батерия и Mitsubishi Outlander PHEV.

 

Красивият и компактен SUV ASX ще се предлага с 2.0 литров бензинов двигател.

 

Подробности може да разгледате на Този линк