Новият L200 в Европа

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) представи новите си модели на 89-ия Международен автомобилен салон в Женева, който беше открит вчера (5-ти и 17-ти Март).

 

Новият L200 е представен за първи път в Европа.

 

Създаден да бъда повече от устойчив пикап – философия, благодарение на която има зад гърба си вече няколко последователни успешни поколения, новият L200 е усъвършенстван до “Ultimate Sport Utility Truck“.

Новите характеристики включват: Dynamic Shield дизайн на предницата, вдъхващ мощ и агресия още от пръв поглед; 4WD система, която гарантира безпроблемно движение по всякакъв терен; подобрени технологии за активна и пасивна безопасност.

Всепризнатите устойчивост и надеждност на L200 по време на работа вече се допълват от подобрения в комфорта, за да гарантира приятно пътуване и през уикенда или по време на почивката.

L200 идва с новоразработен 2.2L турбодизелов двигател с 6-степенна механична или автоматична трансмисия, за още по-добро представяне, гладко ускорение и повече тишина в купето. Двигателят работи със SCR система с AdBlue®*2, за да разгражда азотните окиси в изпусканите газове. По този начин може да отговори на стандарта EURO 6d-TEMP.