Outlander PHEV с награда за дизайн

Mitsubishi Motors обяви, че новият модел PHEV „Outlander“ е спечелил iF Design Awards.

Наградите iF Design Awards са една от най-авторитетните награди за дизайн, организирани от iF International Forum Design, Хановер Германия.

Новият Outlander е бил избран за наградата от 11 000 модела, представени от 57 страни и региони.

Международни активни експерти по дизайн са оцеини Outlander по пет критерия: идея, форма, функционалност, специфичност и въздействие.

"Наистина сме горди, че новият Outlander олицетворява новото поколение дизайн на Mitsubishi, който получи една от най-известните награди за дизайн в света“, каза Сейджи Ватанабе, генерален мениджър на дизайна на Mitsubishi Motors. Новият Outlander беше добре приет от клиентите в Япония от началото на продажбите миналия декември и тази награда ще ни даде допълнителна инерция да представим нашия напълно нов флагман на още повече потребители."

Outlander PHEV е водещият модел на Mitsubishi Motors, който обединява най-доброто в електрификацията и технологиите за управление, като същевременно използва платформа от ново поколение и набор от усъвършенствани технологии. Съгласно дизайнерската концепция Bold Stride, екстериорът се отличава с обемни хоризонтални пропорции.

Вътре материалите са внимателно подбрани, за да подобрят първокласното усещане при шофиране, което е характерно с големи и ясни бутони за управление с лесни функции.

Галерия